Josep Vallejo Tey

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Titulat com expert societari i tributari per la Universitat Abad Oliba CEU de Barcelona, va participar en la implantació dels primers sistemes informàtics en el sector judicial del territori català.

Amb el mateix projecte ingressar a Price Waterhouse M C, on passà per l’àrea de consultoria industrial i assessorament en dret tributari i mercantil, per establir el seu propi despatx professional l’any 1.987.

Des de les hores, dedicació plena a l’exercici lliure de l’advocacia amb especialització en tots els àmbits de la responsabilitat civil (de administradors societaris, negligència mèdica, producte defectuós, medicaments, maquinaria, accidentes viaris, responsabilitat de la Administració, etc.), el dret mercantil, el sector de las persones amb discapacitat intel·lectual i el dret civil, processal i de l’esport.

Membre actiu en las Seccions de Dret Sanitari, Dret Processal, Dret Mercantil, Dret Civil, Dret Administratiu, Dret de la Circulació i Dret de l’Esport de l’ ICAB.

Advocat

ICAB 15094 jvallejotey@telefonica.net
Tel. +34 93 452 08 30
Fax. +34 93 452 08 31